Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten

Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten
Voor verhuisdozen ook naar AGH Support

woensdag 19 januari 2011

Vanaf heden ook levering van verhuisdekens naar België!

Vanaf heden is het ook mogelijk om onze verhuisdekens en pakdekens te laten verzenden naar België. Wij verzenden kleinere aantallen dekens als pakketpost via DPD. Grotere aantallen vervoeren wij via onze vrachtvervoerder.
Levering van verhuisdekens naar België is geen probleem. Ook een stukje service van http://www.verhuisdekens.net/

Verhuisdekens naar België;
Bestellingen tot en met 25 dekens verzenden wij als pakketpost via DPD. Normaliter levering met 2 werkdagen. Grotere aantallen verzenden wij via onze vrachtvervoerder. Voor de verzendkosten hanteren wij voordelige tarieven gebaseerd op het aantal verhuisdekens i.p.v het pakketgewicht. Uiteraard zal uw bestelling degelijk verpakt worden verzonden. De verzendkosten zijn als volgt;
0 tot 5 dekens € 12,50
5 tot 11 dekens € 17,50
11 tot 21 dekens € 26,50
21 tot 26 dekens € 34,50
26 en meer dekens (tot max. 250) € 50,-.
In het bestelproces (vanaf het winkelmandje) kunt u België selecteren als verzendregio, de webshop zal dan automatisch de juiste verzendkosten selecteren.
 
Zakelijke Belgische klanten hebben de mogelijkheid in het bestelproces hun BTW nummer in te voeren, de webshop zal de BTW niet doorberekenen. U krijgt dan een zogenaamde BTW verlegde, intracommunautaire factuur van ons. Uw gegevens moeten door ons te verifiëren zijn, indien niet mogelijk wordt BTW gewoon doorberekend.

Bestel eenvoudig in onze webshop; http://www.verhuisdekens.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten