Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten

Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten
Voor verhuisdozen ook naar AGH Support

zaterdag 23 februari 2013

Uw bedrijfsnaam bedrukt op een verhuisdeken.Uw logo in huisstijl bedrukt op een verhuisdekens. Of uw firma naam bedrukt op een verhuisdekens, zodat u de verhuisdekens minder snel kwijt raakt. Wij kunnen in uiteenlopende stijlen een verhuisdeken voorzien van een bedrukking. Het is mogelijk om onze verhuisdekens te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo op zowel de gestikte verhuisdekens als op de geweven verhuisdekens.

Bedrukking is mogelijk met de volgende twee technieken;

· Bedrukking met zwarte drukinkt gesjabloneerd. De inkt blijft gegarandeerd de levensduur van de verhuisdeken goed zichtbaar. De verhuisdekens zijn na bedrukking prima machine wasbaar. De bedrukking vindt plaats in het midden van de verhuisdekens zoals deze gevouwen uit de baal komt in een maximaal formaat van ca. 70 x 50 cm. Voor het aanmaken van de tekst- of logo sjabloon zijn er eenmalige kosten van toepassing. Met een unieke laser techniek laten wij sjabloons maken, zodat er wat betreft de logo’s en (bedrijfs)namen veel mogelijk is. De kosten voor de opdruk zijn uiteraard afhankelijk van het aantal dekens en bedragen maximaal € 1,35 per deken excl. btw. Bij deze prijs stelling wordt uitgegaan van een letterhoogte van minstens 7 cm. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen (info@aghsupport.nl)

·  Bedrukking met foliedruk. Met deze techniek is het vooral mogelijk om alle kleuren en erg ingewikkelde logo's op de verhuisdeken te bedrukken. Een luxere uitstraling ten opzichte van  bedrukking met inkt. Met deze opdruk zijn er geen kosten voor aanmaak van cliché / sjablonen. De kosten voor deze opdruk techniek zijn uiteraard afhankelijk van het aantal dekens maar bedragen minimaal € 7,- per deken excl. btw. Maximaal te bedrukken oppervlak is ca. 35 x 35 cm.

 Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten