Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten

Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten
Voor verhuisdozen ook naar AGH Support

donderdag 23 augustus 2012

Creatief met verhuisdekens


Helemaal "hot" momenteel is om met oude, gerecyclede materialen nieuwe artikelen een nieuwe look te geven. Reeds voor 2,5 jaar zijn de wel bekende woon kleed en terras kleed gemaakt van verhuisdekens en dekenstof. Bij www.verhuisdekens.net vindt u het meest complete assortiment en modellen verhuisdekens welke óók veelal gebruikt worden voor creatief gebruik.
Hier bij kunt u denken aan de klassiek geweven verhuisdekens met strepen. Helemaal nieuw en uitsluitend verkrijgbaar bij verhuisdekens.net is de geweven dekenstof van de rol.
dekenstof van de rol, verhuisdeken stof, dekenstof
Geweven dekenstof lichtgrijs
Donkergrijze dekenstof van de rol grover geweven met een stoere look. Of lichtgrijze dekenstof fijner geweven voor een wat netter uiterlijk. Leuke, vernieuwende toepassingen zijn het maken van gordijnen, bankstel bekleden of loungeset stoer en hip ermee maken.

dekenstof, verhuisdeken stof, geweven dekenstof, verhuisdeken van de rol
Geweven dekenstof als gordijnen
De dekenstof is prima wasbaar op 40 graden, goed verwerkbaar met elke naaimachine.
Tevens prima geschikt om ringen in te stansen, ritsen aan te brengen, klittenband stroken en meer. Gaat u óók voor de nieuwste Vintage rage ?
Verhuisdekens voor creatief gebruik of dekenstof voor creatief gebruik. Eenvoudig online bestelt in onze webshop en altijd uit voorraad verzonden.
dekenstof, geweven dekenstof, verhuisdekenstof, dekenstof van de rol
Geweven dekenstof gebruikt om bankstel nieuw te bekleden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten