Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten

Voordelige verhuisdozen en complete verhuispakketten
Voor verhuisdozen ook naar AGH Support

woensdag 5 september 2012

Verhuisdekens gestikt of verhuisdekens geweven ?


Regelmatig krijgen wij de vraag; "wat is het verschil tussen verhuisdekens gestikt en verhuisdekens geweven" ? In deze blog zullen wij van www.verhuisdekens.net antwoord op die vraag geven.

Gestikte verhuisdekens, ook wel non-woven blankets genoemd, zijn verhuisdekens welke voor 100% gemaakt zijn van oude gerecyclede textielvezels welke uitsluitend afkomstig zijn van oude ingezamelde kleding. Deze verhuisdekens ook wel pakdekens genoemd bevatten daarom allerlei schakeringen aan kleurtjes in streepjes en vlokjes. De basiskleur is echter grijs (zie foto).
gestikte verhuisdeken
Gestikte verhuisdeken

De gestikte verhuisdekens bevatten elke halve cm een wit stiksel door en door de stof, dit bevorderd de levensduur van de verhuisdeken. De hoeveelheid textielvezels per vierkante meter bepaald de sterkte en zwaarte van de non -woven verhuisdeken. Hoe meer grondstof, hoe dikker de pakdeken is en hoe beter deze “zijn werk kan doen”.
Bij www.verhuisdekens.net verkopen wij uitsluitend de zware 1000 grams verhuisdekens (330 grs / m2) welke afkomstig zijn van Europeese fabricage. Deze pakdekens zijn aan de rand 4-draads afgelokt wat raffelen en scheuren voorkomt, ook dit bevorderd de levensduur van de verhuisdekens. De verhuisdekens zijn beperkt uitwasbaar, een keer of 4/5 daarna zal het stiksel loslaten en gaan de dekens "lubberen".

Onze gestikte verhuisdekens zijn prima geschikt voor gebruik bij verhuizingen, opslag in magazijnen, bescherming tegen stof en viezigheid, maar ook voor het "stoer” bekleden van banken en wanden. Of het op maat maken van beschermhoezen.
In onze webshop zijn de pakdekens los per stuk te bestellen vanaf€ 3,95. Bij aankoop van een baaltje van 25 verhuisdekens krijgt u maar liefst 20% korting. U betaalt dan slechts € 3,16 / pakdekens. Prijzen inclusief de btw.
Tevens is de gestikte verhuisdeken ook als dekenstof van de rol verkrijgbaar in een breedte van 150 cm en een maximale lengte aan één stuk van 50 meter. Ideaal voor diegene die behoefte hebben aan langere lengtes, maar toch niet té duur uit willen zijn. Onze gestikte dekenstof van de rol kost per strekkende meter van 150 cm breed € 2,99 Eenvoudig te bestellen in onze webshop en ook altijd uit voorraad.


geweven verhuisdeken
Geweven verhuisdeken
Geweven verhuisdekens ook wel woven – blankets genoemd zijn verhuisdekens welke met een weefmachine zijn gemaakt. Als grondstof is er nieuwe textielvezels gebruikt, knip – en snijafval afkomstig van de kledingindustrie. Ook dit is dus een duurzaam gerecyclede grondstof. De verhuisdekens bevatten om die reden een mix van; katoen, acryl, wol, polyester, maar altijd een constante verdeling.
De geweven verhuisdekens zijn t.o.v de gestikte verhuisdekens, behalve met een andere techniek gemaakt, ook voller. Onze geweven verhuisdekens bevatten een 450/475 grams grondstof / m2. Hierdoor zijn ze bijzonder duurzaam en geschikt voor zwaarder en intensiever gebruik (i.v.g. de gestikte verhuisdekens).
De geweven verhuisdekens zijn muisgrijs van kleur echter met schakeringen, kleine vlokjes van diverse kleurtjes, tenslotte is de grondstof gerecyclede textielvezels.
Bij www.verhuisdekens.net zijn de geweven verhuisdekens in 3 verschillende formaten uit voorraad leverbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten